Privacybeleid

Disco cake is een bedrijf geregistreerd op naam van IENO* in België onder het BTW nummer BE0723.500.927. De hoofdzetel is gelegen te 8760 Meulebeke, Elbestraat 13.

Wij zijn commercieel actief op www.discocake.be. In deze Privacy Policy betekend de verwijzingen naar “u” elke persoon die ons of de website gegevens verstrekt.

 

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Disco Cake hecht veel belang aan de privacy van de gebruiker van zijn website en respecteert daarom de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake de verwerking van persoonsgegevens. Wij zullen enkel maar informatie verzamelen wanneer dat voor ons noodzakelijk en relevant in de communicatie naar u toe.

De Disco Cake website is vrijblijvend te bezoeken en daarbij kan u informatie raadplegen zonder het doorgeven van persoonlijke gegevens. Als u echter overgaat tot het aankopen van producten uit onze webshop, dan bieden wij de mogelijkheid om u te registreren met een account en persoonlijke informatie (waaronder naam, adres en e-mailadres) in te vullen.

Disco Cake verzamelt de door u verstrekte persoonlijke gegevens en behandelt ze in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998. Hierin wordt rekening gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. De gegevens worden behandeld als vertrouwelijke informatie en worden noch verhuurd, noch verkocht aan derden. We stellen deze uitsluitend aan derden ter beschikking die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling (zoals het koerierbedrijf).

De informatie wordt verzameld met oog op:

  • het correct kunnen afhandelen van uw aankopen of bestellingen.
  • bezoekers op onze website te identificeren.
  • het verwerken van uw online aankopen in het ons computersysteem.
  • het voeren van de financiële administratie door Disco Cake (financiële transacties met betrekking tot online aankopen).
  • het verstrekken van de door uw gevraagde informatie.
  • marketingdoeleinden (klantenvoordelen, direct mail, opiniepeilingen…)

 

Cookies

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Dit zijn tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen – zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina’s worden bezocht en hoe intensief onderdelen van discocake.be worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

 

Uw persoonsgegevens

U kan uzelf, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Daartoe kan u zich schriftelijk richten tot Disco Cake, Elbestraat 13,8760 Meulebeke, België.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens; U kan op elk ogenblik vragen dat uw persoonsgegevens uit het bestand van Disco Cake verwijderd worden. U kan zich hiervoor wenden tot info@discocake.be.

Door de website van Disco Cake te gebruiken, aanvaardt u de op dat ogenblik geldige privacybeleid en gebruikersvoorwaarden. Disco Cake behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aldus raadzaam deze privacyverklaring regelmatig na te lezen.

Deze privacyverklaring valt onder de Belgische wetgeving.

(*) IENO: Lander Vandekerckhove-Degrande

 

 

 

NL EN FR